Regels

Inschrijven via de TOAG directie

Bij de inschrijving hoef je alleen een inlognaam op te geven waaronder je mee wil spelen en een geldig e-mailadres. Via dit adres zullen we je op de hoogte stellen van een eventuele prijs, zorg er dus voor dat het een geldig adres is. Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kan je te allen tijde een nieuw wachtwoord opvragen bij de webmaster, of zelf een nieuwe genereren. Je persoonlijke gegevens worden na afloop van het toernooi vernietigd en worden op geen enkele wijze voor andere doeleinden dan voor deze pool gebruikt en worden ook niet ter beschikking gesteld aan derden.

Je maakt een account aan en begint in te vullen. Zodra jouw betaling binnen is bij de TOAG directie (gegevens staan in de ontvangen mail), dan speel je ook officieel mee.

De voorspellingen

Voorspel de eindstand van alle wedstrijden die tijdens het toernooi worden gespeeld. Dit kan voor de poulefase tot 13 juni 2024 om 18:00. De tijd op de server is bindend. Hierover is geen discussie mogelijk, wees er dus op tijd bij als je je scores nog wilt wijzigen.

Zoals je hebt gezien, zijn de wedstrijden in de tweede fase nog niet ingevuld. Wanneer de teams bekend zijn, worden ze op de site gezet. Voor deze wedstrijden geldt dat je tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd je score kan bijwerken. Maar als je een grote gok wil wagen, dan mag je ze natuurlijk ook meteen bij de start van het toernooi invoeren. Je kan de standen altijd nog wijzigen.

De bonusvragen

Tijdens het toernooi zijn extra punten te verdienen via de bonusvragen. Dit zijn open vragen die je voor een bepaalde datum moet hebben beantwoord. Bij de vraag staat de datum vermeld en het aantal punten dat je kan verdienen. Bij gokvragen (bv. “in de welke minuut valt het eerste doelpunt?”) krijgt de deelnemer die het dichtst bij het antwoord zit, de punten.

De puntentelling

Bij de bepaling van de puntentelling gekeken naar de uitslag na afloop van de wedstrijd (dus 90 minuten en blessuretijd). Doelpunten in de verlenging of een strafschoppenserie worden niet meegenomen bij de bepaling van de puntentelling.

Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspelt dat het een gelijkspel wordt. Dit wordt de toto-uitslag genoemd. Als je ook de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag. Als je het aantal doelpunten van een van beide teams goed hebt, dan krijg je de goalbonus opgeteld bij de punten. Ook wanneer je niet de wedstrijduitslag goed had (bv. wedstrijd eindigt in 1-1 en jij had 0-1 voorspeld, je krijgt dan 1 punten bonus).

punten
juiste toto-uitslag 3
juiste uitslag 5
goalbonus 1
bonusvraag per vraag anders

 

De joker

Elke speler heeft tijdens het toernooi de beschikking over 2 jokers. Eentje voor de poulefase en eentje voor de knock-out fase. Met deze joker kan je het aantal punten voor een zelfgekozen wedstrijd vermenigvuldigen met 2. Je kan de joker inzetten voor elke wedstrijd die je wil, zolang je voor deze wedstrijd nog de mogelijkheid hebt om de score bij te werken. De joker wordt actief als de voorspellingstermijn voor de wedstrijd is verlopen, een geactiveerde joker kan niet meer worden verplaatst of opnieuw worden ingezet. Een joker kan niet bij een bonusvraag worden ingezet.

Gelijke stand?

Wanneer meerdere spelers een gelijk aantal punten hebben, dan bepalen onderstaande zaken de volgorde in de stand (belangrijkste bovenaan):

  1. aantal keren juiste uitslag;
  2. aantal keren juiste toto uitslag;
  3. aantal bonusvragen juist beantwoord.

Is de stand dan nog steeds gelijk en eindigen deze spelers bij de winnaars voor de pot, dan beslist de webmaster hoe de pot wordt verdeeld.

Overige zaken

Bij zaken waarin dit reglement niet voorziet, beslist de webmaster.

Scroll naar boven